Over Hypotheek aan Huis

Hypotheek aan Huis is een andere benadering van hypotheekadvies. Noem het ouderwets, maar ik zie het kiezen voor de juiste hypotheekvorm als een zeer persoonlijke, zorgvuldige afweging. Ik zie geen heil in een ‘hypo-shop’ waar je na een snelle rondgang langs een aantal hypotheekvormen even een handtekening zet en klaar is Kees.

Ik kies voor persoonlijk advies en doe dat in principe bij u thuis, op een tijdstip dat het ú uitkomt. Dat is meteen het unieke van Hypotheek aan Huis; met alle zorgvuldigheid en de nodige rust, samen met u, een hypotheekvorm kiezen die bij u past en waar u een tevreden gevoel over heeft.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met het passeren van de akte bij de notaris kunt u bij mij terecht. En zelfs als de papierwinkel achter de rug is, verzorg ik ook nog uw voorlopige teruggaaf bij de belasting en help u (het eerste jaar gratis en daarna tegen een geringe vergoeding) bij het invullen van uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Voor de begeleiding van uw hypotheekaanvraag vanaf het eerste gesprek tot en met het passeren bij de Notaris en de noodzakelijke nazorg reken ik een vast all in tarief.

Graag maak ik met u een afspraak. Dit kan bij u thuis of desgewenst bij mij op kantoor.

Maak een afspraak